Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Vergeet me nietjes

Wilt u vergeet-me-nietjes kopen? Bij KoopZaden.nl kunt u de zaden van deze prachtige bloemen heel gemakkelijk bestellen. Wij hebben de zaden van vergeet-met-nietjes zowel in een reguliere verpakking als in diverse leuke cadeauverpakkingen.

Vergeet-met-nietjes voor de herinnering

Weet u hoe vergeet-me-nietjes aan hun opvallende naam komen? Volgens de overlevering viel ooit een ridder in het water toen hij bloemen aan het plukken was voor zijn geliefde. Doordat de zwaarte van zijn harnas hem naar de bodem deed zinken, wist hij de geplukte bloemen naar haar te gooien, en riep: “Vergeet me niet!” Sindsdien staat het vergeet-me-nietje symbool voor eeuwige liefde. Het is dan ook een populair cadeau voor bijzonder gelegenheden, of juist gewoon om te laten merken dat u aan iemand denkt.

Vergeet-met-nietjes online kopen

Uw vergeet-me-nietjes kunt u heel gemakkelijk online bestellen bij KoopZaden.nl. Wij hebben verschillende leuke en voordelig geprijsde cadeauverpakkingen vergeet-me-nietjes. Uiteraard kunt u deze prachtige bloemen natuurlijk ook gewoon aan uzelf geven!

Bekijk hier ons assortiment vergeet-me-nietjes.

Onze winkels