Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Cadeau zaden

Een groeiend en bloeiend cadeau is altijd een goed idee. Geef zaden cadeau! Wens een collega succes, steek een vriend een hart onder de riem of verras een echte tuinfanaat met een lief presentje. In het brede assortiment van KoopZaden.nl vind je voor elke situatie een gepast cadeautje. Klik je digitale winkelmandje vol!

 Gratis bezorging vanaf € 44,95

 Ruilen of retourneren binnen 14 dagen  Voor 15:00 besteld, doorgaans de volgende dag in huis
Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 106 producten

Groen cadeau: een mooi bedankje

Geef een vriend, familielid, juf, buurman of collega een mooie attentie waar hij of zij lang plezier van gaat hebben. Een groen cadeau is origineel en heeft vaak een prachtige betekenis. Een Vergeet Me Nietje of Klavertje Vier zullen de ontvanger direct een glimlach bezorgen. Je geeft hierbij ook meteen jouw liefde voor tuinieren door. Tevens maakt de leuke verpakking het ontvangen tot een waar feestje. Je zou de zaden haast zelf willen houden! Omdat cadeau zaden een relatief goedkoop presentje zijn, is het zeker geen slecht idee om ook jezelf op zo'n groen cadeau te trakteren... Mix and match erop los!

Greengift

Premium zaden: een duurzaam geschenk

Op zoek naar een mooi bedankje voor een zakenrelatie, een showdoos voor je eigen onderneming of wil je een give-away actie doen met je bedrijf? We verkopen ook cadeau zaden in grootverpakking. Zaden zijn perfect als premium gift omdat de ontvanger nog lang aan het cadeau herinnerd zal worden. De bloemen, kruiden of groenten die voortkomen uit jouw bedankje zijn niet alleen van de beste kwaliteit, maar ook nog eens erg duurzaam. Zeker in deze tijd is het belangrijk om bewust om te gaan met de aarde. Aangezien de ontvanger weer in contact komt met de natuur door zelf een bloemenborder of moestuintje te starten, zijn cadeau zaden een zeer milieubewust cadeau. Door het soort zaad aan te passen aan de gelegenheid wordt jouw groen cadeau een zeer persoonlijk en toepasselijk geschenk.

Premium zaden

Cadeau zaden | KoopZaden.nl

Cadeaus in blik: eetbare bloemen en boeketje

De verpakking van de zaden in blik is een cadeautje op zich! Strik erom en de ontvanger zal jouw presentje met veel plezier ontvangen. We verkopen onder andere eetbare bloemen in blik. Als hobbykok weet je hoe belangrijk het is om je gerecht mooi op te maken. Eetbare bloemen staat gewoonweg prachtig op je bord. Maak een foto voor je Instagram pagina en iedereen zal zich afvragen waar die prachtige bloemen vandaan komen. Gewoon, uit de tuin dus! Ook verkopen we 'gewone' bloemen in zo'n feestelijk blikje. Een blik boeket bestaat uit een schijfje gedroogde aarde en een zakje zaad. Stop het schijfje in het blikje, voeg water toe en verdeel vervolgens de zaadjes of bolletjes in de aarde. Easy peasy!

Boeketje in blik

Cadeau zaden kopen | KoopZaden.nl

 

 

Van bij-vriendelijk hangtuintje tot zelfgemaakte thee

Zaden zijn er in allerlei soorten, zo weet ook het merk Baza. Met hun Seeds & lijn hebben ze voor elk persoon en voor elke gelegenheid een passend cadeau gecreeërd. Of je nu iemand wilt verblijden met zelfgemaakte thee, een heuse bloemenweide, een hip hangtuintje of een bijzondere kweektas; in onze webshop vind je veel uiteenlopende cadeaus. Het maakt hierbij echt niet uit of iemand een compact balkon of een enorm landgoed heeft. Zaaien kan overal! Door met zaad aan de slag te gaan, zorg je straks niet alleen voor een prachtig uitzicht; ook insecten, vogels en vlinders zullen het een cadeautje vinden! Kijk rustig rond in onze online zaden shop en bestel eenvoudig jouw favoriete producten. Vragen over ons assortiment? We zijn zes dagen per week bereikbaar.

De tuincadeaus van Baza

Onze winkels