Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Cadeau premium zaden

Zit je te denken aan een mooi relatiegeschenk, maar kom je er niet helemaal uit wat een passend cadeau is? Wij hebben het antwoord. Denk eens aan een premium cadeau zaden! Deze zaden zijn per 100 zakjes te bestellen, waardoor je in één klap een mooi en budgetvriendelijk cadeau in handen hebt. Kies jouw cadeau zaden uit en bestel snel op KoopZaden.nl!

 Gratis bezorging vanaf € 44,95

 Ruilen of retourneren binnen 14 dagen  Voor 15:00 besteld, doorgaans de volgende dag in huis
Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 7 van 7 producten

Het perfecte geschenk

Een groeiend en bloeiend cadeau is leuk voor jong en oud! Je hebt er veel plezier van en plukt er in sommige gevallen tevens letterlijk de vruchten van. We hebben een groot aantal premium zaden in fleurige zakjes die perfect zijn om cadeau te doen of zelf te verkopen. Je kunt ze immers per 100 stuks bestellen. Ga je voor de welbekende Zonnebloem, het Vergeet Me Nietje of een bijenmengels, speciaal voor onze vrolijke insectenvrienden? Er is keuze genoeg!

Cadeau zaden

Fijne uitdeelzakjes: hoe te gebruiken?

De uitdeelzakjes zijn een perfect cadeau voor verscheidene gelegenheden. Van een trouwerij-bedankje tot een kerstpakket: de premium zaden van KoopZaden.nl zijn altijd een goed cadeau-idee. Zaai de zaden in een perkje, de border of in een mooie bloempot. Zaaien kan immers overal, of je nu een grote achtertuin hebt of het moet doen met een prima patio. Maak de grond onkruidvrij, even doorwerken, egaliseren en na uitzaai licht doorharken. Zorg dat de grond licht vochtig blijft met behulp van een lichte broes. Op de verpakking staat uiteraard een heldere instructie voor de net beginnende hobbytuinder. 

Ook leuk: Seeds & tuincadeaus

Cadeau zaden | Seeds & | KoopZaden.nl

Onze favoriet: bee-friendly zaden

Of je nu lichtgroene of donkergroene vingers hebt; iedereen kan zaaien! Belangrijk is om niet te diep te zaaien, niet teveel zaad in één keer te gebruiken of teveel water te geven. Onze persoonlijke favoriet? De bee-friendly zaden! Het bijenmengsel is een speciaal samengestelde mix van soorten die een grote aantrekkingskracht hebben op vooral bijen en andere vliesvleugelige. Bijen zijn zeer belangrijk voor de bestuiving van onder andere bloemen, groenten en fruit en dus onmisbaar voor een gezond ecosyteem. Welk zakje zaad heeft jouw voorkeur? Kijk rustig rond in onze online zaden shop en bestel eenvoudig het gewenste product. We zijn zes dagen per week bereikbaar voor advies en vragen over ons assortiment.

Greengift

Onze winkels