Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Vergeet Me Nietjes

Door iemand een Vergeet Me Nietje cadeau te doen, ben je verzekerd van een blij gezicht. Laat een juf, collega of verhuizende buurvrouw weten dat je aan hem of haar denkt. De leuke cadeauverpakking maakt het openen van de cadeau zaden tot een feestje. Wie ga jij verrassen? Bestel jouw Vergeet Me Nietjes eenvoudig bij KoopZaden.nl.

 Gratis bezorging vanaf € 44,95

 Ruilen of retourneren binnen 14 dagen  Voor 15:00 besteld, doorgaans de volgende dag in huis
Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 5 van 5 producten

Een groen cadeau voor jong en oud

​Wie kent 'm niet, de altijd mooie Vergeet Me Niet!? Het is een makkelijk te kweken plantje en daarom een ideaal aandenken voor iemand met lichtgroene vingers. Zo kan diegene voorzichtig proeven aan het tuinieren. Met een compleet zaai setje als cadeau wordt kweken immers kinderspel. Over kinderen gesproken; ook de jongste tuinfanaten onder ons zullen zo'n Vergeet Me Nietje fantastisch vinden. Door kinderen al op jonge leeftijd bewust van de natuur te maken, zullen ze de aarde en alles wat erop groeit en bloeit enorm waarderen. De Vergeet Mij Niet cadeautjes zijn leuk voor iedereen, omdat je ze in verschillende vormen kunt bestellen. In blik, in een zakje of in een mini terracotta potje? We hebben voor ieder wat wils!

Cadeau zaden

Vergeet Me Nietje verzorgen

De Vergeet Me Niet (Myosotis) is een charmante, vijfbladige en blauw gekleurde bloem die elke tuin naar een fleuriger level brengt. Een bloemenzee is met deze plant zo gecreeërd. De plantjes kunnen tot wel 60 centimeter hoog worden en bloeien van ongeveer april tot juni. De verzorging van Vergeet Me Nietjes is minimaal, zoals bij de meeste inheemse wilde bloemen. Ze groeien het beste op een vochtige, schaduwrijke plek, maar kunnen zich aanpassen aan de volle zon. 

Ook leuk: Klavertje Vier

Cadeau zaden | Vergeet Me Nietje | KoopZaden.nl

Een mooi afscheidscadeau

Cadeaustress? Niet nodig! Maak iemand blij met een zelf te kweken Vergeet Me Nietje. Denk hierbij aan een afscheid, herdenkingsbijenkomst, rouwdienst of als je met Valentijnsdag als geheime aanbidder niet vergeten worden. Ook is een cadeau zaden set het perfecte cadeau voor een collega die afscheid neemt of wanneer je zoon of dochter de juf moet verlaten. Welke Vergeet Me Nietje set heeft jouw voorkeur? Kijk rustig rond in onze online zaden shop en bestel eenvoudig het gewenste product. We zijn zes dagen per week bereikbaar voor advies en vragen over ons assortiment.

Premium zaden

Onze winkels