Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Boeketje in blik

Op zoek naar een origineel cadeau voor een vriendin, collega, familielid of buurman? Denk eens aan een boeketje in blik! Met deze cadeau zaden bezorg je de ontvanger een vette glimlach op zijn of haar gezicht. Boeketje in blik is leuk om weg te geven bij vele gelegenheden, denk bijvoorbeeld aan Valentijn, Vader- en Moederdag, trouwdagen, kerstpakketten, jubilea of een afscheidsfeest. Kies jouw cadeau uit en bestel snel op KoopZaden.nl!

 Gratis bezorging vanaf € 44,95

 Ruilen of retourneren binnen 14 dagen  Voor 15:00 besteld, doorgaans de volgende dag in huis
Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 8 van 8 producten

Werp een blik op het boeketje in blik

Een groen cadeau is leuk voor jong en oud! De zaden in dit blikje zijn een levend geschenk waar de ontvanger heel lang plezier van gaat hebben. De cadeauverpakking op zich is al een enig presentje. Het blikje bevat een schijfje gedroogde aarde en een zakje zaad. Het teveel aan zaad kan je weer in de tuin of in een pot uitzaaien voor extra bloei. 

Cadeau zaden

Hoe werkt het boeketje in blik?

Wat is de favoriete bloem van degene die je wilt verrassen? Kies het boeketje in blik uit dat matcht bij zijn of haar smaak. Een Zonnebloem, Vergeet Me Nietje of de Oost-Indische Kers? Er is keuze genoeg! Open het blikje en leg vervolgens het gedroogde aardetablet in het blikje. Voeg rustig wat lauw water toe. Je zal zien dat het aardetablet na een paar minuten is opgenomen. Strooi daarna de zaden over de aarde en druk deze zachtjes aan. Zet het blikje op een vensterbank. Het is belangrijk de aarde de komende tijd goed vochtig te houden. Als de plantjes ongeveer 5 centimeter hoog zijn, kun je ze uitplanten in de volle grond of in een grotere pot.

Ook leuk: Seeds & tuincadeaus

Cadeau zaden | Seeds & | KoopZaden.nl

Lang plezier van een boeketje in blik

Zeg het met een bloemetje! Waar een bos rozen al snel verwelkt, is een boeketje in blik een cadeau waar de ontvanger lang van kan genieten. Het gemak waarmee de zaden te kweken zijn, maakt het boeketje in blik tot een cadeau voor iedereen. Het maakt dan ook niet uit of de ontvanger licht- of donkergroene vingers heeft. Ook leeftijd speelt geen rol! Welk boeketje heeft jouw voorkeur? Kijk rustig rond in onze online zaden shop en bestel eenvoudig het gewenste product. We zijn zes dagen per week bereikbaar voor advies en vragen over ons assortiment.

Klavertje Vier

Onze winkels