Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Eetbare bloemen in blik

Ben je op zoek naar een origineel cadeau dat letterlijk en figuurlijk in de smaak valt? Eetbare bloemen in blik zijn een leuk en lekker geschenk voor jong en oud! Leuk om weg te geven of heerlijk om zelf te gebruiken. Kies jouw favoriete zaden uit en bestel snel op KoopZaden.nl!

 Gratis bezorging vanaf € 44,95

 Ruilen of retourneren binnen 14 dagen  Voor 15:00 besteld, doorgaans de volgende dag in huis
Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 4 van 4 producten

Werp een blik op eetbare bloemen in blik

Verblijd een geliefde, vriend, collega of familielid met een groeiend en bloeiend cadeau. Zo'n levend presentje is origineel en goed voor heel lang plezier. De verpakking van de eetbare bloemen in blik op zich is al een enig geschenk. Het blikje bevat een schijfje gedroogde aarde en een zakje zaad. Het teveel aan zaad kan je weer in de tuin of in een pot uitzaaien voor extra bloei. Nadat de bloemen zijn opgekomen, verwerk je ze met gemak in een gerecht. Denk bijvoorbeeld aan een smoothie, yoghurtbowl, maar ook een salade. Helemaal Instagramproof!

Cadeau zaden

Eetbare bloemen in blik: hoe werkt het?

Er zijn verschillende soorten eetbare bloemen in onze webshop te vinden. Denk bijvoorbeeld aan het Bosviooltje of de Oost-Indische Kers. Deze planten maken uw gerechten helemaal af, maar staan stiekem ook gewoon heel leuk in de border of een mooie bloempot. Open het blikje en leg vervolgens het gedroogde aardetablet in het blikje. Voeg rustig wat lauw water toe. Je zal zien dat het aardetablet na een paar minuten is opgenomen. Strooi daarna de zaden over de aarde en druk deze zachtjes aan. Zet het blikje op een vensterbank. Het is belangrijk de aarde de komende tijd goed vochtig te houden. Als de plantjes ongeveer 5 centimeter hoog zijn, kun je ze uitplanten in de volle grond of in een grotere pot.

Ook leuk: boeketje in blik

Cadeau zaden | Seeds & | KoopZaden.nl

Lang plezier van eetbare bloemen in blik

Voor picture perfect gerechten ben je hier aan het juiste adres! Maak van jouw avondmaal een waar feestje om naar te kijken. De eetbare bloemen in blik zijn ook een fantastisch cadeau voor iedereen die van koken houdt. Staat er binnenkort een bruiloft, verhuizing, afscheid, geboorte of jubileum op de planning? Geef een blikje eetbare bloemen cadeau. De ontvanger zal lang van zijn of haar presentje genieten. Welke eetbare bloem vind jij het mooist? Kijk rustig rond in onze online zaden shop en bestel eenvoudig het gewenste product. We zijn zes dagen per week bereikbaar voor advies en vragen over ons assortiment.

Vergeet Me Nietjes

Onze winkels