Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Klavertje Vier

Steek een vriend een hart onder de riem of wens een familielid succes met een vrolijk Klavertje Vier cadeau. Cadeau zaden zijn een origineel geschenk voor iedereen die je wil verrassen met een aardigheidje. Het is een kleine moeite, maar een heel groot gebaar. Bestel jouw Klavertje Vier cadeau eenvoudig en snel bij KoopZaden.nl.

 Gratis bezorging vanaf € 44,95

 Ruilen of retourneren binnen 14 dagen  Voor 15:00 besteld, doorgaans de volgende dag in huis
Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 2 van 2 producten

Een groen cadeau met veel betekenis

Een Klavertje Vier staat al sinds de Middeleeuwen symbool voor onder andere voorspoed, eenheid en natuurlijk geluk. Dit heeft onder andere te maken met het feit dat de vier blaadjes aan het plantje relatief zeldzaam zijn. Wist je dat elk blad ook weer voor iets anders symbool staat? Het eerste blad staat voor hoop, het tweede voor vertrouwen, het derde voor liefde en het vierde voor geluk. Daarnaast staan de bladeren symbool voor de vier natuurelementen. Dat een zaai setje van het Klavertje Vier een mooi (relatie)geschenk met veel betekenis is, moge duidelijk zijn. 

Cadeau zaden

Hoe het Klavertje Vier zaaien?

Omdat het Klavertje Vier zo makkelijk te kweken is, is het een ideaal cadeau voor iedereen die houdt van groen. Hoe meer planten, hoe beter! Zaai de bolletjes in het bijgeleverde potje door het schijfje gedroogde aarde vochtig te laten worden. Bedek de bolletjes goed met de potgrond. Zet het potje binnenshuis op een warme, maar schaduwrijke plek en al snel zal je wat groene sprietjes zien ontstaan. Als het Klavertje Vier zich een klein beetje laat zien, is het belangrijk om 'm op een zonnige plek neer te zetten, zoals de vensterbank. Houd de potgrond vochtig en verpot het Klavertje Vier als hij groot begint te worden. Let erop dat je de wortels daarbij niet beschadigt. Wil jij iemand verblijden met dit leuke plantje? Kijk rustig rond in onze online zaden shop en bestel eenvoudig het gewenste product. We zijn zes dagen per week bereikbaar voor advies en vragen over ons aanbod.

Ook leuk: Vergeet Me Nietje

Cadeau zaden | Klavertje Vier | KoopZaden.nl

Onze winkels