Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Biologische bonen en peulen

Ben je gek op boontjes en peultjes en wil je deze zelf kweken? Ga dan voor biologische bonen en peulen zaden. Zo geniet je straks van een heerlijk verse maaltijd, op duurzame wijze gekweekt. Het assortiment biologische zaden wordt elk jaar groter en groter. Houd daarom onze webshop in de gaten en bestel jouw favoriete zaden op KoopZaden.nl.

 Gratis bezorging vanaf € 44,95

 Ruilen of retourneren binnen 14 dagen  Voor 15:00 besteld, doorgaans de volgende dag in huis
Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 3 van 3 producten

Biologische peulvrucht zaden: een gezonde keuze

Wie is er niet dol op bonen en peulvruchten? Ze zijn lekker, gezond en zitten vol vitaminen en mineralen. Start vandaag nog met een moestuin en maak ook zeker ruimte voor doperwtjes, peultjes en bonen. Kies vanaf nu voor biologisch! Bovenstaande biologische zaden onderscheiden zich van reguliere zaden vanwege het feit dat de moederplant niet met gif is bespoten. Dit zorgt ervoor dat je schoon zaad hebt, zonder resten van chemicaliën en andere narigheid. Goed voor het milieu dus - en dat proef je.

Biologische kruidenzaden kopen

Biologische zaden voor peulen en bonen online bestellen | KoopZaden.nl

Waarom kiezen voor biologische zaden?

Onze biologische bonen en peulen zaden zijn op een andere manier dan reguliere zaden gekweekt en geteeld. Ze hebben het SKAL keurmerk, wat inhoudt dat er bij de teelt geen chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest zijn gebruikt​. Telers gebruiken bijvoorbeeld natuurlijke vijanden tegen luizen, en enkel natuurlijke meststoffen in plaats van kunstmest. Daarnaast wordt onkruid zolgvuldig met de hand verwijderd. Deze zaden hebben nog steeds die A+ kwaliteit, maar dan zonder het gebruik van pesticiden en gif. Je zult het verschil tussen een biologisch en regulier gekweekte groente niet zo zeer proeven. Wél kan je het verschil voelen. Eten wordt immers een stuk lekkerder wanneer je weet dat je de planeet er niet mee hebt belast. Draag je steentje bij aan een gezondere toekomst voor Moeder Natuur en ga aan de slag met biologisch zaad.

Biologische groentezaden

Koop biozaden voor bonen en peulen online: bestel bij KoopZaden.nl

Voor biologische zaden voor peulen en bonen ben je bij KoopZaden.nl aan het juiste adres. We hebben biologische groente-, kruiden- en bloemzaden waarmee je jouw siertuin en moestuin kunt verrijken. Ook vind je bij ons alles op het gebied van biologisch tuinieren. Denk hierbij aan organische meststoffen en biologische bestrijdingsmiddelen. Heb je vragen over het kweken, ons biologisch georiënteerde aanbod of wil je gewoonweg wat advies? We staan zes dagen per week voor je klaar. Kijk rustig rond in onze online zadenshop en bestel eenvoudig jouw favoriete product(en). We verkopen onder andere biozaden van Sluis Garden en Baza.

Biologisch tuinieren

Onze winkels