Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Biologische kruidenzaden

De lekkerste kruiden kweek je met onze biologische kruidenzaden. Je helpt het milieu een handje door voor biologisch te kiezen én je smaakpapillen worden goed getrakteerd. Het assortiment biologische kruidenzaden wordt elk jaar groter, dus houd onze webshop goed in de gaten. Bestel jouw favoriete kruidenzaden op KoopZaden.nl.

 Gratis bezorging vanaf € 44,95

 Ruilen of retourneren binnen 14 dagen  Voor 15:00 besteld, doorgaans de volgende dag in huis
Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 24 producten

Kies voor bio kruidenzaden

Het wordt steeds belangrijker om na te denken over jouw voetafdruk op deze aarde. Elk steentje dat je kunt bijdragen aan een gezondere planeet moet je zonder meer aanpakken, vinden wij. Kies daarom voor de biologische kruidenzaden van KoopZaden.nl. Wanneer je een moestuin of kruidentuin start, wil je er toch ook alles aan doen om het Moeder Natuur zo fijn mogelijk te maken? Biologische kruidenzaden zijn gekweekt en geteeld onder toezicht van een speciaal SKAL keurmerk (EKO). Dit houdt in dat de zaden vrij van chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest zijn. Er worden natuurlijke meststoffen en natuurlijke vijanden gebruikt om jou het meest sterke en schone zaad te bieden. Dat is niet alleen lekker, maar geeft ook een heerlijk gevoel!

Biologische groentezaden kopen

Biologische kruidenzaden online bestellen | KoopZaden.nl

Waarom kiezen voor biologische kruidenzaden?

Kruiden zijn de smaakmaker in elk gerecht. Het beginnen van een kruidentuin, dan wel binnen- of buitenshuis, is daarom een zeer goed idee. Je geniet dan immers van de meest verse en dus lekkere peterselie, salie, tijm, basilicum of munt. Waarom zou je niet dat extra stapje zetten en voor biologisch gaan? Het prijsverschil met gewoon zaad is te verwaarlozen en je maakt er onze planeet zeer blij mee. Daarnaast steun met je deze keuze ook onze biologische boeren. 

Tip! Over het algemeen kan gezegd worden dat biologische zaden beter bestand tegen bepaalde ziektes en plagen zijn. Nóg een reden om voor biologisch te kiezen.

Biologische bloemzaden

Koop bio kruidenzaden online: bestel bij KoopZaden.nl

Start vandaag nog met een kruidentuin! Het enige dat je nodig hebt zijn goeie zin, de juiste potgrond, een mooie plek, wat geduld en onze biologische zaden. Voor biologische kruiden-, maar ook bloem- en groentezaden ben je bij KoopZaden.nl aan het juiste adres. Zo draag je een steentje bij aan een duurzamere wereld. Ook vind je in onze webshop alles op het gebied van biologisch tuinieren. Heb je algemene vragen over het kweken, ons biologisch georiënteerde aanbod of wil je gewoonweg wat advies over bepaalde producten? We staan zes dagen per week voor je klaar. Kijk rustig rond in onze online zadenshop en bestel eenvoudig jouw favoriete product(en). We verkopen onder andere biozaden van Sluis Garden en Baza.

Biologisch tuinieren

Onze winkels