Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Biologisch tuinieren

Wil jij meer biologisch gaan tuinieren? Shop alles wat je nodig hebt op KoopZaden.nl. We kunnen immers niet meer om biologisch tuinieren heen. Zo draag ook jij je steentje bij aan een duurzamere toekomst voor onze planeet. Je vindt hier allerlei producten die ecologisch verantwoord zijn, zoals de meststoffen van het duurzaam georiënteerde Pokon. Bestel snel en we zorgen dat het goed verpakt en voor een eerlijke prijs naar je toe wordt verzonden.

 Gratis bezorging vanaf € 44,95

 Ruilen of retourneren binnen 14 dagen  Voor 15:00 besteld, doorgaans de volgende dag in huis
Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 5 van 5 producten

Een blije planeet begint met biologisch tuinieren

Je brengt misschien al meerdere keren per week een bezoekje aan een biologische supermarkt of koopt in ieder geval geregeld een product met een biokeurmerk. Dit doe je zowel om de hoeveelheid pesticiden die je gezin consumeert te verminderen, maar uiteraard ook om het milieu te beschermen. Je weet dan echter ook dat biologisch georiënteerd shoppen erg duur kan worden. Gelukkig is er een manier om je eigen heerlijke, verse producten te verbouwen: biologisch tuinieren!

Biologische kruidenzaden kopen

Waarom kiezen voor biologisch tuinieren?

Biologisch tuinieren betekent kortgezegd dat je je op het gebied van tuinieren bezighoudt met materialen en middelen die rechtstreeks zijn afgeleid van planten, dieren en mineralen, zonder de hulp van fossiele brandstoffen. Er wordt dus geen gebruik gemaakt van kunstmatige stoffen en chemicaliën. Dit betekent echter niet dat je planten voor zichzelf zorgen. Er is een scala aan hulpmiddelen die je kunt gebruiken om de gezondheid van jouw planten te verbeteren en ongedierte af te weren. Ook in de moestuin is dit een bijzonder welkome toevoeging. Om de beste resultaten te krijgen, moet je ervoor zorgen dat de grond goed is geconditioneerd. Zorg ervoor dat je groente, kruiden en bloemen veel verse voedingsstoffen krijgen. Een gezonde bodem helpt immers bij het opbouwen van sterke, productieve planten. In onze webshop vind je onder andere ecologische producten van Pokon. Dit merk vindt het uitermate belangrijk zoveel mogelijk elementen uit de natuur in hun meststoffen of bestrijdingsmiddelen te gebruiken.

Biologische groentezaden

Biologisch tuinieren | KoopZaden.nl

Biologisch tuinieren? Bestel alles wat je zoekt op KoopZaden.nl

Voor alles op het gebied van biologisch tuinieren ben je bij KoopZaden.nl aan het juiste adres. We hebben naast biologisch verantwoorde meststoffen en bestrijders ook biologische groente-, kruiden- en bloemzaden waarmee je jouw siertuin en moestuin kunt verrijken. Heb je vragen over het kweken, ons biologisch georiënteerde aanbod of wil je gewoonweg wat advies? We staan zes dagen per week voor je klaar. Kijk rustig rond in onze online zadenshop en bestel eenvoudig jouw favoriete product(en). 

Messtoffen van Pokon voor het gazon

Onze winkels