Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Biologische bloemzaden

Maak van jouw tuin een bloemenparadijs met onze biologische bloemzaden. Met deze duurzame zaden geniet je optimaal van geur en fleur, zonder dat het milieu ermee is belast. Het assortiment biologische bloem-, kruiden- en groentezaden wordt elk jaar groter en groter. Houd onze webshop in de gaten en bestel jouw favoriete bloemzaden op KoopZaden.nl.

 Gratis bezorging vanaf € 44,95

 Ruilen of retourneren binnen 14 dagen  Voor 15:00 besteld, doorgaans de volgende dag in huis
Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 10 van 10 producten

Het verschil tussen biologische en reguliere bloemzaden

Een border vol kleurrijke bloemen... Dat is toch een droom? Een eigen pluktuin starten is lang niet zo moeilijk als het lijkt. Het enige dat je nodig hebt zijn zaden en een beetje geduld. In onze webshop vind je reguliere, maar ook biologische bloemzaden. Het verschil zit 'm in het proces dat voorafgaat jouw zaaihobby: biologische zaden worden van begin tot eind op duurzame wijze geteeld. Zo worden er geen pesticiden of chemische meststoffen gebruikt bij de moederplant. Dit zorgt ervoor dat je schoon zaad hebt, zonder resten van gif en andere narigheid. Goed voor het milieu dus! 

Biologische kruidenzaden kopen

Biologische bloemzaden

Gelukkig is er tegenwoordig steeds meer aandacht voor biologisch tuinieren, inclusief biologische zaden. Er is echter nog een lange weg te gaan. Houd dus ook zeker onze shop in de gaten, want er zullen binnenkort nog veel meer biologische bloemzaden beschikbaar komen. Ga je voor biologische zonnebloemzaden, kies je voor de klaproos of is de korenbloem jouw favoriet? We hebben tevens biologische bloemzadenmengsels, zoals een bijen-vlindermengsel of een wildbloemenmengsel, aan onze selectie toegevoegd. Welke soort je ook kiest, de tuin zal er prachtig uitzien én je levert meteen een bijdrage aan een gezondere biodiversiteit.

Tip! Onze tuinen zijn uiterst belangrijk voor bijen en andere bestuivers, want ze voorzien hen immers van de nectar en het stuifmeel dat ze nodig hebben om te kunnen voortleven. Door een goede mix van bloeiende planten in de tuin te kweken, kun je een schat aan nectar en stuifmeel creëren. Hoe meer verschillende bloemen, hoe beter!

Biologische groentezaden

Biologische zaden online bestellen | KoopZaden.nl

Koop biozaden online: bestel bij KoopZaden.nl

Voor biologische bloemzaden ben je bij KoopZaden.nl aan het juiste adres. Er zijn immers meerdere redenen te bedenken waarom je in je moestuin ook ruimte moet maken voor een groot aantal verschillende bloemen. Om bestuivers aan te trekken, om te voorkomen dat ongedierte je gewassen aantast, en om de tuin esthetisch aantrekkelijker te maken. Bij ons vind je alles om je tuin naar een aantrekkelijker en biologischer niveau te tillen. Heb je vragen over het kweken, ons biologisch georiënteerde aanbod of wil je gewoonweg wat advies? We staan zes dagen per week voor je klaar. Kijk rustig rond in onze online zadenshop en bestel eenvoudig jouw favoriete product(en). We verkopen onder andere biozaden van Sluis Garden en Baza.

Biologisch tuinieren

Onze winkels