Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Biologische groentezaden

De meest heerlijke groente kweek je met onze biologische groentezaden. Er geldt hier dat de moederplant niet met gif is bespoten waardoor jij profijt hebt van schoon zaad, zonder chemicaliën en andere narigheid. Goed voor het milieu en lekkerder voor jou! Het assortiment biologische groentezaden wordt elk jaar groter. Houd onze webshop in de gaten en bestel jouw favoriete zaden op KoopZaden.nl.

 Gratis bezorging vanaf € 44,95

 Ruilen of retourneren binnen 14 dagen  Voor 15:00 besteld, doorgaans de volgende dag in huis
Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 56 producten

Biologische groentezaden kopen

Het kweken van je eigen groente is zoals je weet een leuk, leerzaam, ontspannend en bovenal lekker klusje. Je bent bewust en gedreven bezig met groen. Daar wordt onze planeet zeer blij van. Zeker wanneer je kiest voor biologische zaden weet je dat je het milieu zo min mogelijk belast met jouw hobby. Onze biozaden hebben het SKAL keurmerk, wat inhoudt dat de zaden geteeld zijn zonder gebruik te maken van chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest. De telers maken gebruik van natuurlijke meststoffen en natuurlijke vijanden tegen luizen en andere nare insecten. Dat proef je! Wortels, sla, komkommers, augurken, tomaten of uien? Kies jouw favoriete groente en bestel snel de bijbehorende biozaden.

Biologische kruidenzaden kopen

Biologische groentezaden online bestellen | KoopZaden.nl

Waarom kiezen voor biologische groentezaden?

Door voor biologische zaden te kiezen, kweek je met een veel beter gevoel jouw groente. Daarnaast is de smaak ook puurder. Onze groentezaden zijn niet alleen chemicaliënvrij, maar ons assortiment benadrukt variëteit en kwaliteit en kan overal worden gekweekt - van een bloembak op het balkon tot een grote (moes)tuin. Tevens steun met je deze keuze ook onze biologische boeren. Vind je biologisch telen belangrijk voor het milieu en wil je biologische boeren steunen? Koop dan biologisch groentezaad.

Tip! Over het algemeen kan gezegd worden dat biologische zaden beter bestand tegen bepaalde ziektes en plagen zijn. Nóg een reden om voor biologisch te kiezen.

Biologische bloemzaden

Koop bio groentezaden online: bestel bij KoopZaden.nl

Voor biologische groente-, maar ook bloem- en kruidenzaden ben je bij KoopZaden.nl aan het juiste adres. Zo draag je een steentje bij aan een duurzamere wereld. Iedereen weet immers dat een gezondere planeet start bij de keuzes die je maakt in je achtertuin. Bij ons vind je daarnaast alles op het gebied van biologisch tuinieren. Organische meststoffen en biologische bestrijdingsmiddelen behoren tot die categorie. Heb je vragen over het kweken, ons biologisch georiënteerde aanbod of wil je gewoonweg wat advies over bovenstaande producten? We staan zes dagen per week voor je klaar. Kijk rustig rond in onze online zadenshop en bestel eenvoudig jouw favoriete product(en). We verkopen onder andere biozaden van Sluis Garden en Baza.

Biologisch tuinieren

Onze winkels